VIII. Rúgd a bőrt nyári focitábor

[Egyesületi album] | Esemény időpontja: 2018.08.06. 09:00 - 10. 16:00

Idén sem maradhatott el a „Rúgd a bőrt” nyári focitábor Csepreg városában, egy héten át tartottunk szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az öt és tizenhat év közötti lányoknak és fiúknak egyaránt. 


Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület a Csepregi Sportegyesülettel karöltve a Malomkerti Sportlétesítményben tartott labdarúgó edzések mellett természetesen játékos feladatokra, fürdőzésre és kirándulásra is invitálta a gyermekeket. Céluk az volt, hogy a rendszeres mozgást megszerettessük, s az egészséges életmódra neveljük a kicsiket és nagyokat egyaránt, akik kitörő lelkesedéssel fogadták az edzéseket záró izgalmas focimeccseket.


Hétfő, a tábor nyitó napján, Vlasich Krisztián a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke és Kocsis Imre Gábor a Csepregi Sportegyesület elnöke köszöntötte a táborban résztvevő gyermekeket. Ezt követően a labdával ismerkedtek meg a gyermekek, bemelegítő labdafeladatokkal hangolódtak rá a hét további napjaira. A kicsik és nagyok megismerkedtek egymással, különböző ügyességi feladatokban, akadályversenyeken mérettethették össze tudásukat.


Kedden a kikapcsolódás és az élménygyűjtés volt főszerepben, a tábor résztvevői a Celldömölki Vulkán Gyógy –és Élményfürdőbe látogattak el. A hatalmas melegben mindenki kedvére csúszkálhatott, ugrálhatott és pancsolhatott a medencékben.


A szerdai napon ismét a futballoztak a gyermekek, kapura rúgást gyakoroltak, de játékos feladatokból sem volt hiány. A nagy melegben Kocsis Imre Gábor sportegyesületi elnök udvarán felállított úszómedencében mindenki felfrissülhetett, de akinek további mozgáshoz volt kedve, annak a trambulin nyújtott teljes kikapcsolódást.


Csütörtökön Kőszegre, az Ó-ház kilátóhoz látogattak el, a túra izgalmait a kilátóra felérve a gyönyörű panoráma koronázta meg. Délután a jól megérdemelt fagylaltozás sem maradhatott el, ami hűsítőül szolgált a nagy melegben, de természetesen az utolsó napon sem maradhatott el a focizás.


Pénteken ismét a labdarúgásé volt a főszerep, hiszen edzésekkel egybekötött ügyességi foglalkozásokkal telt a nap.


A mozgás mellett a rendszeres étkezésről is gondoskodtunk, minden nap meleg ebedét, uzsonnára különféle gyümölcsöket kínáltunk a táborozó gyermekeknek.


Úgy gondoljuk, hogy egy tartalmas, élményekkel és tapasztalatokkal teli hetet tudhatnak maguk mögött a csepregi „Rúgd a bőrt” nyári focitábor résztvevői.

Fotók
VIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitáborVIII. Rúgd a bőrt nyári focitábor
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu