2024. április 18. csütörtök | Andrea, Ilma

Sok-sok móka és kacagás az idei gyermeknapon

[Egyesületi hírek] 2018. május 30. | Koszorú Mihály
Május 25-én, pénteken igazi önfeledt játékra és kikapcsolódásra alkalmas idő várta a gyermeknapra érkezőket Csepregen. A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület, Csepreg Város Önkormányzata és számos együttműködő partner már a 11. alkalommal tartott gyermeknapot a város főterén, a Promenádon.
Sok-sok móka és kacagás az idei gyermeknapon

Vlasich Krisztián polgármester és Gagyi Levente, Vas Megyei Civil és Nemzetiségi Kapcsolatok Bizottság elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

Elsőként a büki karate csoport látványos bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők, majd Szekér Enikő zenés gyermektornát tartott a legkisebbeknek. A csepregi óvoda süni csoportja ABBA mix-el kápráztatta el a közönséget, majd Zsuzsi fitness box-aerobic nyílt óráján izzadhattak a kicsik és nagyok egyaránt a dinamikus bemutatójuk alatt.

Kardos Attila vezette Aikidó bemutatón számos helyi tehetséget is felfedezhettünk, de Németh Babett kutya iskolájának „növendékei” is tanúbizonyságot tettek képességeikről és tudásukról.

A bemutatókat követően Rosta Géza énekes, gitáros előadóművész interaktív előadását tekinthették meg a gyermekek, akinek közvetlensége, vidámsága hamar „kinyitotta” a gyermekek szívét, akik végül együtt zenéltek a művésszel a színpadon. Az idei tombolahúzás igazi meglepetéseket és hasznos ajándékokat is tartalmazott.

Egész délután ugráló vár, óriáscsúszda, arcfestés és csillámtetoválás várta az aprónépet. A gyermekek örömére a szép délutánt az Ákom - Bákom bábcsoport-csillagszemű juhász című előadása zárta, mely nagy sikert aratott kicsik és nagyok közt egyaránt.

Kapcsolódó fotógaléria
XI. Városi Gyermeknap
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu