Bő csapata nyerte a Holnapért Kistérségi Kupát!

[Egyesületi hírek] 2018. június 24. | Koszorú Mihály
Tizenharmadik alkalommal „rúgták a bőrt” Csepregen a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület által szervezett Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapon.
Bő csapata nyerte a Holnapért Kistérségi Kupát!

2018. június 23.-án, szombaton tizenharmadik alkalommal népesült be ismét a Malomkerti Sportlétesítmény, ahol már reggel 8 órától minden készen állt, hogy a futballrajongók ismételten egy remek napot tölthessenek el barátaik, ismerőseik társaságában. 

A labdarúgásra igazán alkalmas időben kilenc csapat mérte össze tudását, melyek a kistérség településeiről érkeztek. Két pályán folyamatosan zajlottak a csoportmérkőzések, melyeket a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői: Egyed Tibor és Mónos János vezényeltek.

Jól felkészült, sportszerűen játszó csapatok vágtak neki a tornának azért, hogy összemérhessék erejüket és technikai tudásukat. Míg az A csoportban 5 csapat versengett, s záporoztak a gólok, - összesen 28 gól született - addig a B csoportban 4 csapat mérte össze tudását, mindösszesen 7 gól kíséretében.

A kupanapon: Cák, FC Söralátét, F/List, Gigant FC, Meszlen, Random, Répcevölgye-Bő, Tompaládony, Tormásliget, csapatai küzdöttek egymással.

A csoportmérkőzéseket követően a legjobb négy közé: FC Söralátét, F/List, Répcevölgye-Bő, Tompaládony, csapata jutott. Az döntőbe jutásért vívott mérkőzések mindegyikét csak a büntetők döntötték végül el, mely során a harmadik helyért a Tompaládony - F/List csapata vívhatta. A döntő ütközetre a pályán a FC Söralátét - Répcevölgye-Bő csapata állhatott fel.

Míg az előbbi mérkőzést szintén csak büntetők tudták eldönteni, addig a Répcevölgye – Bő csapata nem bízta sorsát a véletlenre, hiszen 4 lőtt góllal saját maga vette kezébe az ütközet irányítását.

Tompaládony – F/List: 0:0 Büntetőkkel: 0:2

FC Söralátét – Répcevölgye-Bő: 0:4

Holnapért Kupát az idei esztendőben Simon Géza irányításával a tornán mindvégig taktikusan és megfontoltan játszó Répcevölgye-Bő csapata nyerte, őket követte Kovács Zsolt csapatkapitány gárdája az FC Söralátét csapata, míg a dobogó harmadik fokára a Tóth Péter által irányított F/List együttese állhatott. A negyedik helyen a Molnár Imre csapatkapitány által vezette Tompaládony csapata végzett.

Holnapért Kistérségi Kupa gólkirálya öt találattal Németh Gergő lett a Répcevölgye-Bő csapatából, míg a legjobb kapusnak Taródi Ádámot a Tompaládony csapatából választották látványos és eredményes védéseiért a játékvezetők.

Az elő három helyezettnek járó kupát, oklevelet és az első helyezettnek járó ajándékcsomagot a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület Elnöke, Csepreg Város polgármestere, Vlasich Krisztián és Maximovics Zsuzsanna adta át, de díjazták a legjobb negyedik helyezettet is, s minden résztvevő csapatnak elismerő emléklapot nyújtottak át. A rendezvényt Mester Árpád Tormásliget község polgármestere is megtisztelte. 

A mérkőzéseket követően a települések csapatainak tagjai egy finom ebéddel és kötetlen baráti beszélgetéssel zárták az idei XIII. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapot Csepreg Városában. A sportrendezvény elérte célját, hisz nem a mindenáron győzni akarás, hanem a sport és a labdarúgás iránti szeretetet, a mozgás öröme, a baráti és települési kapcsolatok erősítése is megjelent a rendezvényen, ami még mindig nagyon fontos összetartó erő a közösségek életében.

Kapcsolódó fotógaléria
XIII. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanap
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu