Második alkalommal rendez palacsinta fesztivált Csepreg!

[Egyesületi hírek] 2018. július 4. | Koszorú Mihály
Július 4-én, szerdán sajtótájékoztató keretén belül ismertette a II. Csepregi Palacsinta Fesztivál programjait Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere, Hárominé Orbán Erika alpolgármester és Szarka Anikó képviselő, programkoordinátor. A július 14-én, szombaton megrendezésre kerülő esemény sztárvendége az Ocho Macho lesz, de számos más érdekességgel is várják a kilátogatókat.
Második alkalommal rendez palacsinta fesztivált Csepreg!

Vlasich Krisztián kiemelte, a 2017-es évben hagyományteremtő szándékkal létrejött Palacsinta Fesztivál,mely egy olyan térségi rendezvény, mely minőségi szórakozást és kikapcsolódást kínál az egész családnak. A közkedvelt palacsinta gasztronómia értékét szeretnék új színben és új ízben feltüntetni.

Szarka Anikó szervező elmondta, egésznapos programokat kínálnak az édesség kedvelőinek, színpadra kerül kulturális műsor, de lesz fittneszbemutató is, valamint a Szebb Holnapért Család és Karrierpont gondozásában gyermekfoglalkozásokat is tartanak, jól érezheti magát a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki. A fesztivál egy palacsintasütő verseny köré összpontosul, amin idén tíz térségi csapat méretteti meg magát.

Az elkészített édességeket szakmai és társadalmi zsűri értékeli, majd a versenyben a legtöbb pontszámot elért csapatokat elismerésben részesítik. Az első három helyezett mellett számos különdíjat is kiosztanak, díjazzák például a legkülönlegesebb palacsintát is. Az eredményhirdetést követően fél nyolctól Jolly és Suzy áll színpadra, majd kilenc órakor élő koncertet ad az Ocho Macho együttes.

Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu