Csapatépítő kirándulás

A 2008-óta minden évben csapatépítő kirándulást szervezünk az egyesületi tagjaink részére. Ilyen programjaink voltak a veszprémi csapatépítő kirándulás, a gyöngyösfalusi holdfény ligeti valamint a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparki csapatépítő tréning. Szerintünk az ilyen programok szervezése segíti a csoporton belüli egység formálását, az egyéniség kialakulását, a csapatszellem és a fiatalok segítőkészségének fejlesztését, ezért a későbbiekben is minden évben tervezzük a program megszervezését.

A tréningek fő célja a szervezeten belüli összefogás, összekovácsolódás, emberismeret, a csapatszellem fejlesztése és az egymásért való felelősségvállalás mértékének növelése. Ezek a tréningek megmutatják, hogy milyenek is valójában és mire is képesek egymásért és a közösségükért a fiatalok.

Persze fontos szerepet kap a kikapcsolódás és az önfeledt szórakozás is, hisz a jól kiválasztott helyszínek a jó hangulatról minden esetben gondoskodnak.  

Kép: Csapatépítő kirándulás a Bakonyi Kalandparkban

Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu