Holnapért Kispályás Kistérségi Labdarúgó Kupanap

2005- évtől kezdődően minden év júniusában egyesületünk szervezésében kerül megrendezésre az egyik legnagyobb kistérségi kispályás labdarúgó kupanap Csepreg Városában. A Holnapért Kistérségi Kupanapon a kilátogatók örömére szép számmal csapnak össze és küzdenek meg egymással, látványos és parádés megmozdulásokkal fűszerezett mérkőzéseken a kistérségi gólvágók és a hálóőrök.

Évről-évre egyre nagyobb számban jelennek meg a sporteseményen szurkolni vagy éppen nevezni vágyó fiatalok és csapatok. Az elmúlt években már nemcsak Vas Megyéből, hanem Győr-Moson-Sopron megyéből, sőt még Ausztriából is érkeztek sportolni vágyó fiatalok.

Nemcsak a győztes csapat szerzi meg a Holnapért Kupanap elismerését, de minden éven megválasztjuk a gólkirályt és a torna legjobb kapusát is. A rendezvény fő célja a sportolni vágyó fiatalok összehívása egy barátságos megmérettetés keretében, s a sportra ösztönzés, hiszen sportolni nemcsak egészséges de jó szórakozás is.

 

Kép: Holnapért Kistérségi Kupanap

Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu