2023. június 8. csütörtök | Medárd

Nyugat-Dunántúli Nyári Napok

Július első hétvégéjén megrendezésre kerülő, több napos Nyugat-Dunántúli Nyári Napok programsorozat célja a regionalitás erősítése, a megyék közötti együttműködés és kapcsolatépítés kiszélesítése, elmélyítése. A színes és tartalmas rendezvénysorozaton kulturális és ifjúsági csoportok fellépéseit, gyermekprogramokat, sport és kutyabemutatókat tekinthetnek meg az érdeklődők. A meghívott sztárvendégek fellépésével egybekötött hajnalig tartó zenés estek szórakoztatják a rendezvény vendégeit.

Évről-évre egyre nagyobb szabású rendezvénnyé nőtte ki magát a programsorozat. Ami még inkább vonzóvá teszi a több napos programot, hogy nem csak egy korosztálynak szól. Az ide kilátogató családok közül mindenki megtalálhatja a magának és a szívének kedves programot.

A szórakoztató és kultúrális programok mellett minden évben helyet kap a "Drog Sátor", ahol meghívott szakembereink segítségével a kábítószerek káros hatásaira hívjuk fel a figyelmet. Valamint ezen a programon találkozhattunk az "Egészség Expo"-val is, mely ugyancsak népszerű programnak bizonyúl, hisz nem csak pontos és kellő információkat kaphatunk szakemberek segítségével a megfelelő táplálkozásról, de meg is kóstolhatják az érdeklődők a finomabbnál-finomabb és egészségesebb ételeket.  E mellett vérnyomás és vércukorszint mérésre is lehetőség nyílik a program egész ideje alatt.

A fő programok mellett a fiatalok számára egésznapos szórakozást és kikapcsolódást biztosít a Logo Mobil Ifjúsági Szolgálat, ügyességi, sport és fejtörő játékaival.

A Nyugat-Dunántúli Nyári Napok sztárvendégei voltak:

Mary Zsuzsi
Korda György - Balázs Klári
United - együttes
Matyi és a Hegedűs
Kozmix együttes
Oszvald Marika
Komár László
Koós János és még sokan mások...

A rendezvény megszervezése és megtartása 7 év után egyenlőre szünetel!

 

Kép: Nyugat-Dunántúli Nyári Napok

Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu