2022. július 6. szerda | Csaba

Városi Gyermeknap

2008-ban az egyesületünk kezdeményezésére a város önkormányzatának segítő támogatásával és több helyi civil szervezet együttműködésével hívtuk életre és szerveztük meg az I. Városi Gyermeknapot, amely azóta is, évről-évre a kicsik és nagyok nagy örömére megrendezésre kerül.

A gyermeknap programjai között minden évben találkozhatunk a kézműves foglalkozással, arcfestéssel, óriáscsúszdával, légvár vagy éppen az élő-csocsóval,  melyek néha nagyobb örömet okoznak a "nagy gyerekeknek" , mint a kicsiknek.  A színpadi fellépők között találkozhatunk a helyi egyesületek és kultúrális csoportok mellett a Vas Megyei és a Nyugat-Dunántúli régióban működő egyesületek, színjátszó csoportok és bábszínházak bármelyikével.

Városi Gyermeknap

Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu