"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap

[Egyesületi album] | Esemény időpontja: 2012.08.19. 10:00 - 16:00

Hetedik és egyben utolsó napja tart az egy hétig tartó ingyenes Rúgd a bőrt nyári focitábor a csepregi Malomkertben, melyet a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület a Csepregi Sportegyesülettel együttműködve 2012. augusztus 13-19. között már 2. alkalommal rendez meg a nyári szünidő ideje alatt. A hetedik nap is igen mozgalmasnak bizonyult, bár a hétvégére igencsak megfogyatkozott a résztvevők száma, mely érthető is hisz a délelőtti nagy melegben inkább a strandot választották legtöbben. A kitartóak a kiadós edzést követően a játékok és a labda folyamatos igénybevétele után egy kiadós szendvicspartival és a következő felkiáltással búcsúztak a tábortól. "Jövőre újra találkozunk!"

Fotók
"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 7.nap
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu