2024. április 19. péntek | Emma

V.Városi Gyermeknap

[Egyesületi album] | Esemény időpontja: 2012.05.26. 14:30 - 20:00

Mesés Gyermeknapi Programok Birtokba vették a gyermekek a csepregi főteret „ A gyermek élete roppant gazdag az egész világ benne rejlik’’ Ezen a napon a gyermekeké volt a főszerep, akik a szabadban élvezhették azt a napot, amely igazán csak is róluk szólt. A lurkók rengeteg színes programon vehettek részt, hisz mindent megtettek a Szebb Holnapért Egyesület fiataljai, hogy mindenki jól érezze magát. 2012. május 25.-én pénteken immáron ötödik alkalommal szerveztek közös városi gyermeknapot Csepregen. A jó időjárásnak köszönhetően a gyermekek önfeledten élvezhették a nemrégiben felújított, város Fő terére szánt programsorozatot. Az ünnepi köszöntőt Csepreg Város polgármestere Király Árpád nyitotta meg, akit Vlasich Krisztián, a Szebb Holnapért Egyesület elnöke ünnepi gondolatai követtek. A megnyitót követően a színes és élmény dús programoké volt a főszerep. A nagyszínpadon a Flamingo Rock and Roll Klub csapata pörgette fel a hangulatot, melyet a Poppies könnyűzenekar előadása emelt a tetőfokára. A fiatalabb korosztály nagy örömére a Csepregi Horváth János KIKI óvoda és bölcsőde előadását kísérhették figyelemmel az érdeklődő gyerkőcök. A színpompás műsorokat követően a kézműves foglalkozások és arcfestés közepette a nagyszínpadon a sporté lett a főszerep. A szombathelyi Kötélugró Klub színvonalas és egyben izgalmas poharas egyedülálló műsora, majd pedig az akrobatikus elemekkel fűszerezett kötélparádéja kápráztatta el az apróhadat. A Gencsapáti BMX cross szakosztálya is szerepet vállalt a programok színesítésében, melyet a Westside Tánc csoport tovább színezhetett pörgős és igazán ritmusos tánc show elemekkel fűszerezett műsorával. A móka és kacagás sem hiányozhatott a színpompás főtérről, hiszen a Szamóca színház gondoskodott a gyermekek, de még az idősebbek mókás versenyéről is. A Vas Vármegye Lovagjai és az BUDO SE aikido bemutatója, pedig csak a bátrabbak harci kedélyeit és bátorságát növelte, erőt adva az óriáscsúszda és a Tornádóra keresztelt rodeó bika kipróbálására. A szervezők a napot ügyességi vetélkedővel zárták ahol, a Csepregi Sportegyesület látványos bemutatóját követően, kicsik és nagyok mutathatták meg labdaérzékenységüket. Csepregen idén sem maradt el a gyermekek köszöntése, mely a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület, Csepreg Város Önkormányzata, a Petőfi Sándor Művelődési Sportház és Könyvtár, valamint számos egyesület, intézmény és magánszemély összefogásával valósulhatott meg.

Fotók
V.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi GyermeknapV.Városi Gyermeknap
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu