2020. szeptember 25. péntek | Eufrozina

Idősek Napja

[Egyesületi album] | Esemény időpontja: 2018.09.29. 17:30 - 19:00

Fontos az idős emberek megbecsülése


Hagyományos idősek napi rendezvényünkre vártuk Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testületével, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület tagjaival és a nemrégiben alakult Szebb Holnapért Család és Karrierponttal karöltve minden kedves csepregi nyugdíjas polgárt szeptember 29-én, szombaton a művelődési ház színháztermébe.


A megjelent vendégeknek első ízben Szelestey László, a Család és Karrierpont tartott szakmai vezetője köszöntötte, s tartott tájékoztató előadást az iroda szakmai munkájáról és főbb célkitűzéseiről.


A tájékoztató után Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere köszöntette kedves szavakkal a megjelent időseket, akik mint fogalmazott, egy hosszú élet munkáját és tapasztalatait tudhatják maguk mögött. Kiemelte, hogy hálával és köszönettel tartozunk nekik azért, hogy szorgalmukkal és áldozatukkal  megteremtették nekünk azt, hogy tanulhassunk, gyarapodhassunk, és az ő nyomdokaikba léphessünk. Egy életen át becsülettel dolgoztak, kerestek benne kenyeret, építettek benne hajlékot, összefogták a családot, s nevelték a gyermekeket. A városvezető arra kérte a megjelenteket, hogy ne szégyelljék a ráncaikat, hiszen a ránc az a hely ahol a mosoly lakozik. A mosolygós arcú idős emberektől pedig a mi napjaink is szebbek lesznek- fogalmazott a város első embere.


A közel egy órás est sztárfellépői Udvarhelyi Boglárka és Kautzky Armand volt, akiknek színvonalas előadásában felcsendültek a múlt század klasszikus zenei és irodalmi művei. Egy-egy műsorszám között a páros férfitagja prózákkal kápráztatta el a közönséget, de humoros fordulatokból se volt hiány.


Fináléként a nagy klasszikus, a Nem csak a húszéveseké a világot adták elő a közönséggel közösen, majd a hatalmas vastaps eredményére a Budai nóták egyvelegéből hangzott el egy újabb örökbecsű.


A rendezvényt követően egy frissítő italra vártuk a kulturális szórakoztató est résztvevőit, amiben Vlasich Krisztián polgármester mellett, Szarka Anikó, a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság elnöke és Oláh Imre városi képviselői is kivette részét, s aktívan segédkezett.

Fotók
Idősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek NapjaIdősek Napja
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu