Hintón érkezett a Mikulás!

[Egyesületi album] | Esemény időpontja: 2018.12.05. 16:00 - 20:00

Tizennegyedik alkalommal került megrendezésre a „Mikulás a főtéren” című programunk, melyet a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Területi Gondozási Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának közös szervezésében valósulhatott meg az idei esztendőben is.


Idén december 5-én érkezett meg lovashintón a Mikulás Csepreg Városába. Először a Területi Gondozási Központban lakó idősekhez látogatott el, ahol apró ajándékaival mosolyt csalt a lakók arcára. Eközben rengeteg gyermek és felnőtt már a Főtéri Promenádon gyülekezett és izgatottan várta az ajándékhozó jóságos nagyszakállú Mikulást, aki krampuszai kíséretében érkezett a főtérre.


Az összesereglett gyermekek verssel, mondókával és énekkel köszöntötték a nagyszakállú Mikulást, aki cserébe puttonyából édességgel lepte meg a legjobbakat. A gyermekeket és szüleiket hangulatos zene, karácsonyi fények, forralt bor és forró tea várta, de süteményekből sem volt hiány, hisz a George Sorel Alapítvány a Területi Gondozási Központért és az Idős Lakókért Alapítvány gondoskodott minderről.


A főtéri program után a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába vártuk az egyesületi Mikulást, ahol a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat által gondosan összeállított csomagokat osztotta szét, megajándékozva ezzel az összegyűlt aprónépet.


Köszönjük a rendezvény támogatóinak, hogy segítették a program sikeres megvalósulását:


Csepreg Város Önkormányzat Családügyi, Kulturális és Ifjúsági Bizottsága


Petőfi Sándor Művelődési - Sportház és Könyvtár,


Területi Gondozási Központ,


Család- és Gyermekjóléti Szolgálat


George Sorel Alapítvány


Idős Lakókért Alapítvány


Lágler József


Csepregi Borosgazdák

Fotók
Mikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtérenMikulás a főtéren
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu