2024. március 19. kedd | József

Állásbörze

[Egyesületi album] | Esemény időpontja: 2019.05.24. 10:00 - 14:00

Állásbörze - Esély a térség munkavállalóinak


A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Szebb Holnapért Család és Karrierpont közösen szervezett állásbörzét május 24-én pénteken, ahol egy tucat helyi, térségi és regionális munkáltató toborzott álláskeresőket.


A Dr.Csepregi Horváth János Általános Iskola aulájában felállított standokon a kis- és középvállalkozások mellett multinacionális vállalatok, az állami szektor képviselői és a foglalkoztatási paktum is megjelent. A rendezvényen Vlasich Krisztián, Csepreg polgármestere köszöntötte az érdeklődőket és a munkáltatókat. Mint fogalmazott, a város is elkötelezett abban, hogy segítése, támogassa azokat, akik állást keresnek, kimondottan a nők atipikus foglalkoztatását, a család és a munka összeegyeztetését, ezért is fontos az iroda működése. Csepreg számára ugródeszkát jelent a gazadásig szereplők bevonzása, helyi letelepedése, ez a hosszú távú és elkötelezett célja a városvezetésnek. 


Az első alkalommal, hagyományteremtő céllal életre hívott rendezvény célja, hogy a lehetőségeket helyben mutassa be az érdeklődőknek, s segítsen pályát választani a fiataloknak is, megmutatva a környéken elérhető szabad pozíciókat, melyből akadt is bőségesen. Toboroztak ügyintézőt, könyvelőt és mérnököt is, de szabad pozíciót kínáltak targonca és tehergépkocsi vezetőknek, valamint azok is megtalálták számításukat, akik hívásfogadó központban képzelik el jövőjüket. Azon diákok, akik nyári munkára vállalkoznának, csepregi, büki és kőszegi lehetőségekkel is találkozhattak, de a Honvédség jóvoltából önkéntes tartalékosnak is jelentkezhettek a felnőtt korúak.


Szelestey László, a főszervező Szebb Holnapért Család és Karrierpont szakmai vezetője a rendezvény sikerességéről számolt be. Jó visszajelzéseket kaptak mind a munkáltatói, s mind a munkavállalói oldalról, bízik benne, hogy sokan kaptak ez által új esélyt a munkaerőpiacon.

Fotók
ÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörzeÁllásbörze
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu