2024. március 19. kedd | József

XII. Városi Gyermeknap

[Egyesületi album] | Esemény időpontja: 2019.05.25. 11:00 - 20:00

Tánc, móka és önfeledt kacagás a csepregi gyermeknapon


Töretlen lelkesedéssel, kibővült kínálattal várták a csepregi és környékbeli gyermekeket a Malomkertbe május 25-én szombaton, ahol a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a csepregi városvezetés immáron tizenkettedik alkalommal rendezte meg közösen a Városi Gyermeknapot.


Tavaly óta már a Bükfürdő-Csepreg Félmaraton program kavalkádjával kiegészülve telik meg élettel a város ezen a napon, s ebből idén sem volt hiány Csepreg zöld szívében. Délelőtt a jubileumát ünneplő csepregi zeneiskola növendékei fújtak ébresztőt, majd a csepregi ovisok álltak színpadra. A jókedvet tovább fokozták a Holle Anyó Színház bábosai, akik Kisvakond történetével kápráztatták el a legkisebbeket.


A város mazsorett csoportjának látványos fellépését követően Vlasich Krisztián, Csepreg polgármestere köszöntötte a megjelenteket, aki kiemelte: számukra a gyermek és a család az első, megbecsülésük és támogatásuk mellett fontos, hogy az aktív kikapcsolódás is teret kapjon, melynek ezúttal a megújult Malomkert ad otthont.


A nap hátralevő felében a Zsuzsi Fitness, majd a csepregi Aikido csoport tartott sportbemutatót, s a Csemete Bábszínház varázsolt vidámságot a rendezvénytérre. A Czenki Hársfa néptáncosainak látványos műsort követően a nap sztárvendégje, Péter Srámek énekelt a rajongóknak. A rendezvényt tombolasorsolást koronázta meg, ahol értékes nyeremények, hasznos sporteszközök és játékok találta gazdára. Kísérőprogramokból sem volt hiány, hiszen a Szebb Holnapért Család és Karrierpont és a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat arcfestéssel és csillámtetoválással fogadta a kilátogatókat, de ugrálóvárak és óriáscsúszdák, valamint kerékpáros ügyességi feladatok is várták a gyermekeket. Így sok-sok mókával és önfeledt szórakozással zárult az idei gyermeknap Csepregen.

Fotók
XII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi GyermeknapXII.Városi Gyermeknap
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu