Az év egyesülete 2011 díjat kapta a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület!

[Egyesületi hírek] 2012. április 22.
Az év egyesülete 2011 díjat kapta a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület!
2012. április 21-én 19 órai kezdettel rendezték meg hagyományteremtő szándékkal első alkalommal a Citistar Selencion Bük & Csepreg jótékonysági díjkiosztó bált Bükfürdőn, a Fürdő étteremben.

Az I. Citistar Selencion Bük & Csepreg díjátadó kiemelt rendezvénye a Menedzserek, Topvállalkozások, - Civil és Szakmai szervezeteknek. Citistar Selencion szelleméhez itt társul  a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete.

Németné Máté Ilona & Németh Imre Citistar tulajdonosok ünnepélyes megnyitója után kezdetét vette az ünnepélyes díjátadó. A műsorokkal színesített jeles eseményen az év egyesülete 2011 díjat adományozták a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület részére az egyesület 9 éves fennállása óta nyújtott széleskörű tevékenységéért. Az elismerést Vlasich Krisztián az egyesület elnöke vette át. A vacsorával egybekötött díjátadón többek között fellépett Tolnay Veronika Európa bajnok énekes, BE-JÓ táncegyüttes Tűztáncosok, Lunah hastánctrió és a Flamingo Rock & Roll Klub. A zenét a Percsák zenekar szolgáltatta.

Ezúton köszönjük meg az elismerést, s az egyesület tagjainak az elvégzett kimagasló munkát, hisz ez mindannyiunk közös elismerése!

Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu