Kezdetét vette a "Rúgd a bőrt" nyári focitábor!

[Egyesületi hírek] 2012. augusztus 13.
Kezdetét vette a "Rúgd a bőrt" nyári focitábor!
Kezdetét vette az egy hétig tartó ingyenes Rúgd a bőrt nyári focitábor a csepregi Malomkertben, melyet a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület a Csepregi Sportegyesülettel együttműködve 2012. augusztus 13-19. között már 2. alkalommal rendez meg a nyári szünidő ideje alatt.

Az első nap mozgalmasnak bizonyúlt, hisz a délelőtti edzéseket követően a jó ízű ebéd elfogyasztása után a filmnézés következett, majd pedig a tábor vezetőinek rögtönzött módosítása felpörgette a hangulatot. Előkerültek a KIKI jóvoltából a színesebbnél színesebb játékok, s a móka és a kacsagás töltötte be az egész házat. Mikor már mindenki kellően kijátszotta magát, jöhetett az új koordinációs eszközökkel színesített labdarúgó edzés, a méz ízű dinnyével színesítve, mely igazi csemegének ígérkezett.

Holnap egy új nap következik, igazi új élményekkel.......

Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu