Megújult az egyesületünk internetes weboldala!

[Egyesületi hírek] 2012. december 7. | Vlasich Krisztián
A 2008. júliusában elindult egyesületi weboldalunk a www.szebbholnapert.hu, már a kor vívmányaihoz képest elavultnak és réginek számított, ezért a fejlesztéssel megbíztuk a honlap akkori fejlesztőjét, Kardos Attilát.
Megújult az egyesületünk internetes weboldala!

Így a Karma Interaktíve Kft, 2012. december 7-én 12 órakor elindította megújult weboldalunkat, mely már a kor igényeihez igazodik, s színvilágában és összetételében is lényegesen átláthatóbb. Az új egyesületi logo mellett számos változás megtalálható az új oldalon, köztük a vezetőség külön fület kapott, a rendezvények között az állandó rendezvények is helyet kaptak és a FIP rész is teljesen megújult. Az admin felület pedig részletes információkkal szolgál a felől, hogy a látogató érdeklődők milyen rendszerességgel, milyen időszakban, honnan, milyen böngészővel, milyen monitorral és milyen témákban, stb. érdeklődnek leginkább az egyeületünk iránt.

Bízunk benne, hogy mindenki örömét leli majd az új oldalunkban és annak részletes tartalmában!

Nekünk nagyon tetszik, de a dícséret a fejlesztőt illeti! :-)

Búcsúzóul a fejlécen a régi honlap képe, mely 5 évig igencsak kíváló szolgálatot tett az egyesületnél, de az idelye sajnos már lejárt! :-(

 

Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu