Mikulásvárás 100 év múlva rajzpályázat 1.helyezett díjátadása!

[Egyesületi hírek] 2012. december 10. | Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület
A Mikulásvárás 100 év múlva címmel meghirdetett rajzpályázatunkra 55 remekmű érkezett. A legjobb rajzokat az egyesület vezetése értékelte. A nyertesek a következők lettek:
Mikulásvárás 100 év múlva rajzpályázat 1.helyezett díjátadása!

1. Helyezett: Horváth Hanna
nyereménye: 325 Remek bűvész trükk társasjáték

2. Helyezett: Szabó András
nyereménye: Támolygó konyhafőnök társasjáték

3. Helyezett:Mlinarits Péter
nyereménye: Szörnyműtő társasjáték

A nyereményjátékokat a 2. és 3. helyezett a helyszínen vette át az egyesület elnökétől Vlasich Krisztiántól, magától a Mikulástól. Az első helyezett mivel nem volt jelen a Mikulás a Főtéren programunkon, ezért egy későbbi időpontban kapta meg megérdemelt jutalmát.

Horváth Hanna a rajzpályázatunk 1.helyezettje az egyesület irodályában a FIP Pontban, Nagy Krisztinától az egyesület koordinátorától vehette át nyereményét!

Még egyszer ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu