Értékeltük és búcsúztattuk a 2012. évet!

[Egyesületi hírek] 2012. december 17. | Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület
2012. december 15-én, szombaton este 18 órától tartottuk hagyományos évzáró rendezvényünket a Bükfürdői Sasfészek Vendéglőben.
Értékeltük és búcsúztattuk a 2012. évet!

2011. évtől fogva már hagyomány, hogy a Csepregi Sportegyesülettel közös szervezésben kerül megtartásra az év utolsó egyesületi eseménye. Az évzáró banketten az egyesületünk elnöke Vlasich Krisztián mondott köszöntőt, összegezte az elmúlt év eseményeit, egyesületi rendezvényeit, s értékelte az egyesület 2012. évi munkáját. Az elnök kitért az egyesület 2013. évi terveire, célkitűzéseire, s az előttünk álló feladatokra is egyaránt. Ezt követően megköszönte Nagy Krisztina részére az egyesületünk irodájában a Felső- Répcementi Kistérségi Foglalkoztatási Információs Pontban végzett kimagasló, precíz és lelkes munkáját, s átadta egyesületünk ajándékait.

 

Ezt követően a 2012. év legjobb pillanatait felelevenítő képes kisfilm vetítése vette kezdetét, mely egy nagy csokorban összegezte az elvégzett egyesületi munkát. A Csepregi Sportegyesület elnöke Török Zoltán és Sass Dezső vezetőedző évértékelőjét követően támogatónk a TRI-ÁKI Kft által kedvezményesen biztosított ízletes vacsora elfogyasztására került sor, melyet kötetlen beszélgetés és vidám hajnalig tartó bulizás követett.

Kapcsolódó fotógaléria
Évzáró rendezvény
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu