Tánc, móka és önfeledt kacagás a csepregi gyermeknapon

[Egyesületi hírek] 2019. május 27. | Koszorú Mihály
Töretlen lelkesedéssel, kibővült kínálattal vártuk a csepregi és környékbeli gyermekeket a Malomkertbe május 25-én szombaton, ahol a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a csepregi városvezetés immáron tizenkettedik alkalommal rendezte meg közösen a Városi Gyermeknapot.
Tánc, móka és önfeledt kacagás a csepregi gyermeknapon

Tavaly óta már a Bükfürdő-Csepreg Félmaraton program kavalkádjával kiegészülve telik meg élettel a város ezen a napon, s ebből idén sem volt hiány Csepreg zöld szívében. Délelőtt a jubileumát ünneplő csepregi zeneiskola növendékei fújtak ébresztőt, majd a csepregi ovisok álltak színpadra. A jókedvet tovább fokozták a Holle Anyó Színház bábosai, akik Kisvakond történetével kápráztatták el a legkisebbeket.

A város mazsorett csoportjának látványos fellépését követően Vlasich Krisztián, Csepreg polgármestere köszöntötte a megjelenteket, aki kiemelte: számukra a gyermek és a család az első, megbecsülésük és támogatásuk mellett fontos, hogy az aktív kikapcsolódás is teret kapjon, melynek ezúttal a megújult Malomkert ad otthont.

A nap hátralevő felében a Zsuzsi Fitness, majd a csepregi Aikido csoport tartott sportbemutatót, s a Csemete Bábszínház varázsolt vidámságot a rendezvénytérre. A Czenki Hársfa néptáncosainak látványos műsort követően a nap sztárvendégje, Péter Srámek énekelt a rajongóknak. A rendezvényt tombolasorsolást koronázta meg, ahol értékes nyeremények, hasznos sporteszközök és játékok találta gazdára. Kísérőprogramokból sem volt hiány, hiszen a Szebb Holnapért Család és Karrierpont és a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat arcfestéssel és csillámtetoválással fogadta a kilátogatókat, de ugrálóvárak és óriáscsúszdák, valamint kerékpáros ügyességi feladatok is várták a gyermekeket. Így sok-sok mókával és önfeledt szórakozással zárult az idei gyermeknap Csepregen.

Kapcsolódó fotógaléria
XII. Városi Gyermeknap
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu