Tompaládony csapata nyerte a XIV. Holnapért Kupát!

[Egyesületi hírek] 2019. június 24. | Koszorú Mihály
Június 22-én, szombaton töretlen lelkesedéssel immáron tizennegyedik alkalommal népesült be a Malomkerti Sportlétesítmény, ahol már a délelőtti kezdésre minden készen állt a lelkes sportbarátok nagy örömére, hogy egy remek napot tölthessenek el barátaikkal és ismerőseikkel.

Tompaládony csapata nyerte a XIV. Holnapért Kupát!

Idén hat kistérségi csapat mérhette össze tudását a csepregi gyepen, ahol két pályán folyamatosan zajlottak a mérkőzések, melyeket a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői Egyed Tibor és Varga Zsolt vezettek.

A kupanapon Tompaládony, Szombathely Bt., Tormásliget, Ne-Pál, ESD FC, BT csapatai küzdöttek egymással. Az esemény során gólokból sem volt hiány, így sokszor szólt a taps a lelátóról is, de kiélezett párharcokat és bravúros védéseket is tartogatott magában a nap.

A Holnapért Kupát az idei esztendőben Tompaládony csapata vihette haza, őket követte Szombathely Bt csapata, míg a dobogó harmadik fokára Tormásliget csapata állhatott fel. A negyedik helyen a BT, utánuk az ESD FC majd a Ne-Pál csapata végzett.

A Holnapért Kistérségi Kupa gólkirálya 13 találattal Dezomits Dominik lett a Szombathely Bt csapatából, míg a legjobb kapusnak járó díjat Török Patrik vehette át Tormásliget csapatából.

Az első három helyezettnek járó kupát, oklevelet és az első helyezettnek járó ajándékcsomagot a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke, Vlasich Krisztián adta át, s minden résztvevő csapat elismerő oklevélben is részesült.

A sportrendezvény elérte célját, hiszen a sport és a labdarúgás iránti szeretet, a mozgás öröme, a baráti és a települések közötti kapcsolatok ápolása még mindig fontos szerepet tölt be a kisvárosok életében.

Kapcsolódó fotógaléria
XIV. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanap
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu