2022. november 28. hétfő | Stefánia

Eljött a Nagyszakállú

2016. január 5.
forrás: Répcevidék Kistérségi havilap | szerző: Orbán Tamara

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület tizenegyedik alkalommal rendezte meg a „Mikulás a főtéren” című programját, mely több együttműködő partner közös szervezésében valósulhatott meg ismét.

December 4-én Lágler József jóvoltából lovas hintón érkezett meg a Mikulás Csepreg Városába krampuszlányai kíséretében. Először a Területi Gondozási Központban lakó idősekhez látogatott el, majd a Főtéri Promenádon örvendeztette meg apró ajándékaival az izgatottan várakozó gyermekeket, ahol mosolyt csalt a szülők, nagyszülők arcára is.

Az összesereglett gyermekek verssel, mondókával és énekkel köszöntötték a nagyszakállú Mikulást, aki cserébe puttonyából édességgel lepte meg a legjobbakat. A gyermekeket és szüleiket hangulatos zene, karácsonyi fények, forralt bor és forró tea várta, de süteményekből sem volt hiány, hisz a George Sorel Alapítvány a Területi Gondozási Központért és az Idős Lakókért Alapítvány gondoskodott minderről.

A főtéri program után a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában várták Mikulást, ahol a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat által gondosan összeállított csomagokat osztotta szét, melyek tartalmához Csepreg Város Önkormányzata is hozzájárult.

Kapcsolódó fájl
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu