Gólvágók és hálóőrök csatája 10. alkalommal

2015. július 8.
forrás: Répcevidék Kistérségi havilap | szerző: Orbán Tamara

Jubilált a Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanap, melyet a Szebb Holnapért közhasznú Egyesület indított útjára 2005-ben.

Csepregen a Malokerti Sportlétesítményben június 21-én vasárnap minden adott volt ahhoz, hogy ismét nekifeszüljenek egymásnak a csapatok a kistérségi trófeáért. A nevezéseket és csoportsorsolásokat követően megkezdődtek a körmérkőzések, melyeket a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői Bereczky Csaba, Kovács Zsolt és Módos János szakmai irányítása mellett bonyolítottak le.

A rendezvény célja a sport és a labdarúgás népszerűsítése volt a fiatalok körében, mely egy újabb lehetőséget biztosított számukra, hogy egymást még jobban megismerhessék és újabb barátságok szövődjenek. A kiélezett párharcokat követően hatalmas csata dúlt a dobogós helyezésért, melyben a csapatok végig sportszerűen teljesítettek.

Az első helyen Steiner Zsolt által vezetett STEVA csapata végzett, őket követte a Horváth Ákos vezette SC Söralátét csapata, míg a dobogó képzeletbeli harmadik fokára a Pócza Zsolt irányította Unirív együttesen állhatott. A negyedik helyen a Hódosi Rajmund vezette Haverok csapata végzett. A torna gólkirálya négy találattal, Mészáros Péter lett, a legjobb kapusnak pedig Marton Alexet választották a játékvezetők.

Az elismerésül szolgáló kupákat, okleveleket és az első helyezettnek járó ajándékcsomagot az egyesület elnöke Vlasich Krisztián és segítői, Németh Ákos, Kocsis Ádám Zoltán, Kocsis Imre Gábor és Vlasich Dávid adták át.

Az egyesület tervei szerint meghívásos tornává bővíti ki a kupanapot, melyben a környező települések vezetőit kérik majd fel, hogy csapatukkal képviseljék az adott városukat, községüket. Céljuk, még inkább szélesíteni a résztvevők körét, hogy még több fiatal sportoljon és kedvelje meg a labdarúgást, ezáltal népszerűsítve a sportágat.

Kapcsolódó fájl
Cikk letöltése (124.3 Kb)
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu