Kézműves foglalkozással hangolódtak Csepregen a Karácsonyra!

2016. január 5.
forrás: Répcevidék Kistérségi havilap | szerző: Orbán Tamara

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület hagyományos karácsonyi kézműves foglalkozására került sor 2015. december 7-én a Területi Gondozási Központban. A foglalkozást a Területi Gondozási Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatával közösen került megtartásra gyermekek és az idős lakók részvételével.

A gyermekek a foglalkozás keretében Tóth Józsefné Anna néni, Bárány Réka, Bánóné Prisznyák Katalin és Németh Nándor segítségével készíthették el saját kezűleg karácsonyi díszeiket.

A Területi Gondozási Központ lakói szívesen vettek részt a gyermekekkel közös karácsonyi gömbkészítésben, s számos ötlettel és tanáccsal segítették a csillogó díszek elkészítését. A karácsonyi gömb mellett többen a megpróbálkoztak angyal készítésével is, melyek Anna néni útmutatásai szerint egykettőre elkészültek.

A foglalkozás ismét elérte a célját a szervezők pedig bíznak abban, hogy jövőre is hasonlóan sikeres rendezvényt zárhatnak.

Kapcsolódó fájl
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu