2022. november 28. hétfő | Stefánia

Mosolygós Gyermeknap

2015. július 8.
forrás: Répcevidék Kistérségi havilap | szerző: Orbán Tamara

Május 29-én nyolcadik alkalommal rendezett városi gyermeknapot a Szebb Holnapért közhasznú Egyesület. A programot az idei esztendőben Csepreg Város Önkormányzata mellett a Vas Megyei Közgyűlés Civil és Nemzetiségi Kapcsolatok Bizottsága is támogatta.

Sokak látogattak ki családostól a rendezvényre, s tölthettek el egy tartalmas délutánt gyerekeikkel, hisz mindenki találhatott magának kedvére valót.

A helyi általános iskola néptánccsoportjának műsora már megtöltötte a teret, majd a Kisvirág mazsorett csoport látványos előadása vette kezdetét, melyet a közönség elismerő tapssal jutalmazott.

A BUDO SE Aikidó csepregi szakosztálya adott ízelítőt önvédelmi fogásokból, ezt követően Hunyadi Mátyás Fekete Serege idézte fel a középkor harci hangulatát.

A látványos bemutatókat követően Lui Világrekorder Bűvész tapasztotta a székhez a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A rendezvényt a három apukából álló, valamint a gyermekek körében igen nagy sikerű, ismert és elismert Iszkiri zenekar koncertje zárta.

A malomkertbe kilátogató gyermekek a színes előadások mellett kísérőprogramok közül is kedvükre válogathattak, hiszen egész nap nyúzhatták az ugráló várat és az óriáscsúszdát, de kipróbálhatták a csillámtetoválást és az arcfestést is. 

Kapcsolódó fájl
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu