2022. november 28. hétfő | Stefánia

Újra a régi fényében a búcsú

2014. augusztus 18.
forrás: Vas Népe | szerző: Cseszkó Tamás

Csepreg (tcs) – Kulturális és sportprogramok, gasztronómiai kalandok várták mindazokat, akik részt vettek a búcsú és a 90 éves sportegyesület programjain a hétvégén.

Kürtöskalács illata hívogatta a helyieket a csepregi búcsú rendezvénysorozatára, az idei cél az volt, hogy, visszahozzák a régi idők hangulatát, ráadásul Jankovics Kórus is tizedik születésnapját ünnepelte.

Vlasich Krisztián, a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság, illetve a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke a szervezők nevében elmondta: a város évek óta nem támogatja a búcsúi rendezvényt, ezért idén pályázati forrásból sikerült hozzájutniuk 2,5 millió forinthoz. Idén tehát a rendezvény újra a régi fényében pompázott, árusok, játszóház és neves fellépők várják az érdeklődőket a két napos rendezvényre.

Vlasich Krisztián arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban számos támogatás érkezett Csepregre.

Tízmillió forintból újult meg a játszótér, 10 milliót kapott a 90 éves Csepregi Sportegyesület, amely szintén a búcsúi rendezvény keretein belül ünnepelte évfordulóját.

 A rendezvényen részt vett Ágh Péter, Csepreg országgyűlési képviselője, aki elmondta: most azért van szükség egységre és összefogásra, hogy a jövő terveit is támogassa az ország vezetése.

 

Kapcsolódó fájl
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu