Város Arca kerestetett – Kiválasztották a legmosolygósabb gyermekarcot Csepregen

2016. április 5.
forrás: Répcevidék Kistérségi havilap | szerző: Orbán Tamara

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület fiataljai 2003. óta lelkes szervezői a csepregi kulturális és ifjúsági programoknak, hiszen az egyesület fő célja a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltésének és a kulturált helyi szórakozás lehetőségeinek a megteremtése. Ennek érdekében számos tanfolyamot, tréninget, tábort, gyermekprogramot szerveztek az elmúlt évek folyamán. Igyekeznek minél színesebb és tartalmasabb programokkal kedveskedni kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A korábbi sikeres rajzpályázatokat követően úgy döntött az egyesület, hogy a megállíthatatlanul fejlődő technikát is figyelembe véve fotó pályázatot tesz közzé.

Az első pályázat még tavaly novemberben került kiírásra, aminek során olyan fotó és szelfi pályaművek beérkezését várták, melyben a pályázók bemutathatták mitől lesz szebb a holnapjuk.

Az idei évet azonban egy gyermekmosoly fotópályázattal indította az egyesület, ami hatalmas népszerűségnek örvendett a közösségi portálon. Vidám, mosolygós 16 éven aluli gyermekek fotójával lehetett pályázni az érdeklődőknek, majd az egyesület facebook oldalán a képek közzétételét követően megkezdődhetett a szavazás.

42 pályamű érkezett be a megadott határidőig, a szülők, ismerősök, barátok pedig lelkesen osztották meg a számukra kedves fotót.

A pályázat eredményhirdetésére a Dr. Csepregi Horváth János Napok rendezvény alkalmából került sor, ahol az egyesület elnöke, Vlasich Krisztián átadta a nyereményeket az első három helyezettnek és a három különdíjasnak.

„Eredetileg egy különdíjat terveztünk kiosztani, azonban a pályázat sikerességére és a rengeteg szavazatra való tekintettel ezt háromra növeltük. Legszívesebben mindenkinek díjat adtunk volna, de sajnos ez nem lehetséges. Igyekszünk azonban a lehetőségekhez mérten több pályázatot hirdetni a közeljövőben is.”- mondta el az egyesület elnöke.

A pályázat díjazottjai értékes vásárlási utalványokkal gazdagodtak, így szívüknek kedves ajándékot választhatnak majd maguknak.

A nyertesek: I. helyezett Lukács Tifani Csenge, II. helyezett Toldy Jázmin, III. helyezett Unger Benjamin Zalán. Különdíjasok: Übelher Ivána, Dienes Lia, és az óvodai Méhecske csoport lett.

Az Egyesület célkitűzéseit a Nemzeti Civil Alapprogram is kiemelten támogatta!

Kapcsolódó fájl
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu