2024. április 16. kedd | Csongor
Vendégkönyv


Jó az oldal!
2019.02.06. 17:14
Kedves Krisztián!

Úgy tűnik, hogy sokat vállalsz magadra, tudatosan építed politikai karrieredet. Egyesületet vezetsz, bajnok lett a CSSE (gratulálok a csapatnak is). Egy dolgot azonban nem szabad figyelmen kívül hagynod, ha nem csak politikus, hanem ennél több, követésre méltó, elismert másoknak is példát adó ember akarsz lenni. Tiszteld, vedd emberszámba vélt és valós politikai ellenfeledet is !
Megválasztott Polgármesterünket mondjuk a játszótéravató cikkből teljesen kifelejtetted, pedig a képek tanúsága szerint fogta a szalagot.
Üdvözlettel: Gulyás Imre
2014.06.15. 12:18
Tisztelt Gulyás Imre!

Megtisztelő, hogy aggódik, hisz nem tagadom van teendőm bőven, de ennek ellenére nem érzem úgy egyenlőre, hogy sokat vállalnék! Aki ismer jól tudja, hogy amibe belefogok abból megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni. Hiszem és vallom, hogy kitartó és becsületes munkával, s összefogással lehet csak eredményt elérni. Egyetértek Önnel, az elmúlt időszakban Török Zoltán és Ravadich Zsolt vezette Csepregi Sportegyesület erre valóban jó példa, mely a fiatalok számára példa értékű és követendő.

Szeretném leszögezni, hogy a mindenkori polgármestereket, ahogy korábban, úgy most is tisztelem, s a jelenlegit sem tekintem ellenfélnek, hisz a város egyik megválasztott képviselője, ahogy én is!

Az egyesületi oldal szerkesztésére és a beszámolók írására, már valóban nem jut időm, ezért ezt általában segítőim és munkatársaim végzik. Ha körültekintő és figyelmes akkor láthatja, hogy most sem történt ez másképp.

Ennek ellenére, köszönöm az észrevételt, de remélem nem bántom meg azzal, ha azt mondom, hogy az egyesületi beszámoló ahogy látható és olvasható, nem a résztvevőket, s szalagot átvágó személyeket, hanem s szónokokat emelte ki. Így más személyek neve sem szerepel mint résztvevő, vagy éppen szalagátvágó, pedig a képek tanúsága szerint mások is megjelentek.

Tisztelettel: Vlasich Krisztián
Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület
Üdv mindenkinek!
2013.06.03. 11:56
Jó volt a kupanap! Felejthetetlen élmény volt! Jövőre újra harcba szállunk a kupáért!
Hajrá NE-PÁL! :)
2012.07.03. 15:47
Jo lenne ha tagokat is értesülnének a programokrol,mert a programokrol csak a honlapon keresztül értesülünk!!!!!
2009.12.15. 17:59
Az erre kijelölt személy, minden programunk előtt értesíti az egyesület tagjait. Egyébként minden olyan tag értesül a programjainkról, akit érdekel és hajlandó is segíteni a lebonyolításban, szervezésben! Ha meg véletlenül mégsem kaptál értesítést, valamilyen oknál fogfa, akkor is gyere el a programra, ha mégis tudomást szereztél róla,mert szívesen látunk, s akad feladat bőven neked is!
Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület
A holnapért kupanap június 20-án lesz, melyre szeretnénk mi is menni. Kérésem lenne, hogy a részletes programot június elején tegyétek fel az oldalatokra, hogy mi is értesülhessünk a pontos kezdésről és a nevezési feltételekről. Köszi. Üdv: Ricsi
2009.05.28. 15:52
Szerintem tök jó amit csináltok és a csajok is dögösek nálatok.
2009.05.26. 16:27
Színesnek ígérkezik a gyermeknapi programotok, remélem jó időtök lesz! Én is megyek! Jó további programszervezést!
2009.05.25. 12:13
Nagyon tetszik a honlapotok vagány és a lányok is szuper csajok! Lennék egy ilyen csapat tagja szívesen, csak kár, hogy messze lakom Csepregtől. De majd egyszer ellátogatok...
2009.04.17. 13:56
Gratulálok a tevékenységetekhez, csak így tovább!
Az adóm 1%-ára idén is számíthattok!

Üdv: Zoli
2009.03.11. 14:00
Rólunk

A10 lelkes fiatal kezdeményezésére jött létre 2003. október 20-án Csepregen. Tagjaink száma szépen gyarapodik, egyre több fiatal csatlakozik a lelkes tettre kész csapatunkhoz.
Egyesületünk korosztályi összetétele 10-35 év, legfőképpen középiskolás és főiskolás korosztály. Az egyesület céljai között szerepel a fiatalok tartalmas szabadidő eltöltése, valamint a kulturált helyi szórakozás lehetőségének biztosítása.

Elérhetőségek
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 11.
Elnök: Vlasich Krisztián
Telefonszám: 20/968-7350
E-mail: szebb-holnapert@index.hu
Honlap: www.szebbholnapert.hu